top of page
SmallLogo.jpg

Over ons

Achtergrond informatie

IMG_6225.jpeg

Dirk van den Dool

Dirk is de oprichter van Defacto (november 2011) en heeft zich de eerste jaren voornamelijk gericht op de financiële dienstverlening. Hij heeft een brede achtergrond in het bank- en verzekeringswezen. In de loop der jaren heeft Dirk naast zijn werk als adviseur vele opleidingen gevolgd oa. bij Rabobank en alle nodige WFT (Wet op financieel toezicht)-diploma's. Hierdoor heeft hij zich geprofessionaliseerd tot allround financieel adviseur, van de meest complexe hypotheken tot aan uitdagende verzekeringen en financieringen.

 

Door een aantal jaar op Curaçao te wonen, kwam Dirk in aanraking met de wereld van vastgoed en woningen makelaardij en werd zijn droom om wonen & 'geldzaken' te combineren werkelijkheid. In de zomer van 2018 heeft hij de stap gezet om zich naast het financieel advies, ook te richten op de aan- en verkoop van vastgoed en woningen en wel met het bedrijf Thuismakelaar.

 

De uitgebreide kennis van de markt alsmede de ervaring als makelaar is voor hem de ultieme combinatie om jou van A tot Z te helpen. Met een persoonlijke touch, betrokkenheid en passend advies voor iedere situatie en levensfase. Dat is waarin Dirk zich onderscheid als adviseur & makelaar.

bottom of page