top of page

Wonen en beleggen op Curaçao

jouw droom op een zonnig paradijs

SmallLogo.jpg
luchtfoto.jpg

Un bon bisiña ta pasa famia 'beter een goede buur dan een verre vriend'

Ben je net als veel andere mensen geraakt door de magie van het eiland, dat unieke gevoel dat je al ervaart zodra je Hato Airport uitloopt en droom je er al langere tijd van om er je eigen woning te hebben, dan is dit misschien wel hét moment om die stap te zetten. Maar, realiseer je ook dat zowel het verkrijgen van de woning, als het hebben en onderhouden van een woning de nodige uitdagingen met zich meebrengt. 


Op de eerste plaats is er het cultuurverschil en worden mondelinge en schriftelijke toezeggingen niet altijd door iedereen op dezelfde manier opgevat. Realiseer je dit, bewaar je geduld en wees duidelijk in de communicatie.  Voordeel is dat zowel het koopcontract als de hypotheek- en leveringsakte, taxatierapport en de hypotheekofferte allemaal in het Nederlands zijn opgesteld. Veel makelaars spreken Nederlands, net als de notarissen en de medewerkers van banken. 


Defacto heeft ervaring met makelaardij en investeringen op Curaçao en kan jou op weg helpen om deze droom werkelijkheid te laten worden.

bottom of page